Schoonheidsspecialist Elst

Ben jij op zoek naar een schoonheidsspecialist in de omgeving van Elst GLD? Wil jij je huid en daarmee ook jezelf eens lekker verwennen? Of is je huid toe aan een echte opknapbeurt? Een behandeling huidverbetering met bijvoorbeeld microdermabrasie is dan wellicht de oplossing voor jou.
Kijk eens op de website van LIN Huidverzorging in Elst GLD, een schoonheidssalon waar je huid professioneel verzorgd wordt en je zelf helemaal kunt ontspannen. Daar vind je behandelingen om de huid te verzorgen en behandeling om de huid te verbeteren.

Schoonheidspecislist Elst - LIN Huidverzorging

De producten die gebruikt worden bij LIN Huidverzorging zijn van het merk LIN Skincare. Deze producten zijn in samenwerking met een professioneel cosmetisch laboratorium ontwikkeld en geproduceerd. Er is als een gezichtsverzorgingslijn voor de vrouw, een bodylijn voor de vrouw en verschillende producten voor de man. De producten zijn te koop in de salon en in de webshop van LIN Skincare.

Lin Huidverzorging kunt u vinden in de wijk Westeraam, Fortuna 64. De salon is op de begane grond en er is (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Huidverbetering Elst GLD - Microdermabrasie - LIN Huidverzorging
Behandeling huidverbetering dmv microdermabrasie